Perfect Fit

Sök

Ange ett nyckelord nedan för att söka efter artiklar och produkter.

HÅLL DITT HUSDJUR UNGT I SINNET

Din relation med ditt husdjur fungerar som bäst när han eller hon är glad, frisk och full av liv. Det är därför vi på Perfect Fit vill hjälpa dig att hålla ditt husdjur ungt i sinnet under alla stadier av dess liv, genom ett helhetssyn med fokus på noggrant framtaget foder, rätt mängd motion och mental stimulans. Det är det som är vår hälsofilosofi – Mat.Motion.Lek™

Share Perfect Fit Dela
VÅR FILOSOFI
Perfect Fit<sup>™</sup> Mat. Motion. Lek. - Mat

MAT.

Foder som är speciellt anpassat efter ditt husdjurs behov.

Fodret Perfect Fit innehåller precis det ditt husdjur behöver för att hålla sig ungt i sinnest genom hela livet. Perfect Fit, som har tagits fram av våra veterinärer och nutritionister specialiserade på husdjur på WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, kombinerar fem viktiga hälsofördelar som tillgodoser fem av våra husdjurs vanligaste behov för ett friskt och sunt liv, oavsett ålder eller livsstil. Det är detta vi kallar vårt unika Perfect Fit Total 5-recept.

Perfect Fit<sup>™</sup> Mat. Motion. Lek. - Motion

MOTION.

AKTIVITET SOM HÅLLER DITT HUSDJURS KROPP FRISK OCH FULL AV LIV.

Att hålla sig i form kräver en aktiv livsstil. Motion är inte bara viktigt för att ditt husdjur ska behålla en sund vikt och ett friskt hjärta, utan även för djurets muskel- och ledhälsa, så att det kan fortsätta vara piggt och rörligt även när det börjar bli äldre. Tillsammans med våra djurbehaviorister erbjuder vi råd och verktyg som hjälper dig se till att ditt hupsdjur får den fysiska aktivitet det behöver.

Perfect Fit<sup>™</sup> Mat. Motion. Lek. - Lek

LEK.

LEKAR HJÄLPER DIG ATT HÅLLA DITT HUSDJUR GLATT OCH ENGAGERAT.

Lekstunder hjälper till att skapa det speciella bandet mellan dig och ditt husdjur, men är även viktiga för djurets mentala utveckling. Att stimulera sinnet med lek, oavsett om leken sker på egen hand eller tillsammans med dig, hjälper djuret att hålla sinnet ungt och håller uppe dess humör – varje dag i livet. Det är därför vi försöker ge dig lättanvända verktyg och nya sätt att hålla husdjurets sinne aktivt!

HÄR HITTAR DU VÅRA PRODUKTER

Du kan också hitta våra PERFECT FIT - produkter hos alla vanliga återförsäljare.

HÄR HITTAR DU VÅRA PRODUKTER

Du kan också hitta våra PERFECT FIT - produkter hos alla vanliga återförsäljare.