Perfect Fit

Sök

Ange ett nyckelord nedan för att söka efter artiklar och produkter.

HÄLSOFÖRDELAR MED KATTER

Share Perfect Fit Dela
HÄLSOFÖRDELAR MED KATTER

Leonardo de Vinci sade en gång: “Även den allra minsta katten är ett mästerverk”. Kan det möjligen vara en av anledningarna till att vi utvecklat en sån passion för katter i våra hem?

Ditt förhållande med din katt är lika unikt som ditt förhållande med vilket konstverk som helst. Och precis som ett konstverk, så kan din katt ha olika förhållanden med olika människor, och hålla inne på hemligheter som katten själv inte avslöjar. För att kunna utforska och upptäcka fördelarna med att äga en katt, så har WALTHAM center för husdjursnutrition genomfört vetenskaplig forskning, relaterad till förhållandet mellan ägare och husdjur och dess fördela .

Förutom de mer välkända fördelarna som exempelvis en katts lugna och kärleksfulla närvaro, kattens lekfulla och busiga natur, deras förmåga att tyst observera, det mjuka och lugnande spinnandet... så är de 4 främsta anledningarna till att skaffa katt enligt forskning från WALTHAM® följande:

 • BÄTTRE HUMÖR

  Som kattägare så har du säkert märkt de positiva effekter som din katt har på ditt humör. Våra katter ger trygghet bara genom sin närvaro och sitt kärleksfulla samspel. I synnerhet kvinnor har rapporterat att de känner sig mindre ensamma i kattens närvaro

 • STARKT HJÄRTA

  Statistiken avslöjar att kattägare kan dra fördel av en 37 % mindre risk att drabbas av en hjärt infarkt, oavsett ålder. Siffrorna talar för sig själva!

 • FÖRBÄTTRAD HÄLSA

  Förutom att känna sig mindre ensam så visar statistiken för äldre personer att bara närvaron av ett husdjur kan minska antalet läkarbesök med upp till 15 %. Det är verkligen en mätbar skillnad! Detta har dubbla fördelar; den ena är förbättring av hälsa och välmående hos en äldre person och den andra är positiv ekonomisk inverkan på den allmänna hälso- och sjukvården. Fördelaktigt på en bred skala!

 • STIMULANS AV BARNETS NYFIKENHET

  Katter väcker ett intresse hos barnet att upptäcka naturen i sin helhet. Nyligen genomförda studier ,har visat att det nära förhållandet mellan ett barn och barnets katt till och med kan vara starkare än mellan ett barn och dess syskon. Din katt blir verkligen en familjemedlem!

Som du kan se så är katter tveklöst bra för din hälsa!

HÄR HITTAR DU VÅRA PRODUKTER

Du kan också hitta våra PERFECT FIT - produkter hos alla vanliga återförsäljare.

HÄR HITTAR DU VÅRA PRODUKTER

Du kan också hitta våra PERFECT FIT - produkter hos alla vanliga återförsäljare.