Logga in pålogo-cat

Har du glömt ditt lösenord?

Fyll i din e-postadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord.

loader

Logga in på logo-cat

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig

Klicka på länken och följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte har fått e-postmeddelandet.

Logga in på logo-cat

Tack! Vi har skickat ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk till dig.

Logga in pålogo-cat

Skicka om bekräftelsemejlet

Fyll i din e-postadress för att få e-postmeddelandet med bekräftelselänken.

loader

BEVARA DERAS UNGDOMLIGA SINNE

Din relation med din katt fungerar som bäst när han eller hon är glad, frisk och full av liv. Det är därför vi på PERFECT FIT™ vill hjälpa dig att hålla din katt ung i sinnet under alla stadier av dess liv, genom ett helhetskoncept med fokus på noggrant framtaget foder, rätt mängd motion och mental stimulans. Det är det som är vår hälsofilosofi – Mat.Motion.Lek™

MAT.

MOTION.

LEK.

cat-play

MAT.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Foder som är speciellt anpassat efter din katts behov

Fodret PERFECT FIT™ innehåller precis det din katt behöver för att hålla sig ung i sinnet under hela livet. PERFECT FIT™, som har tagits fram av våra veterinärer och nutritionister specialiserade på sällskapsdjur på WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, kombinerar fem viktiga hälsofördelar som tillgodoser fem av våra katters vanligaste behov för ett friskt och sunt liv, oavsett ålder eller livsstil. Det är detta vi kallar vårt unika PERFECT FIT™ Total 5-recept.

Ett foder av hög kvalitet

PERFECT FIT™, som har tagits fram av våra veterinärer och nutritionister specialiserade på sällskapsdjur på WALTHAM Centre for Pet Nutrition, kombinerar fem viktiga hälsofördelar som tillgodoser våra katters vanligaste behov för ett friskt och sunt liv, oavsett ålder eller livsstil. Det är detta vi kallar vårt unika PERFECT FIT™ Total 5-recept.

MOTION.

Aktivitet håller kattens kropp frisk och full av liv

Att hålla sig i form kräver en aktiv livsstil. Motion är inte bara viktigt för att din katt ska behålla en sund vikt och ett friskt hjärta, utan även för kattens muskel- och led hälsa, så att den kan fortsätta vara pigg och rörlig även när den börjar bli äldre. Tillsammans med våra djurbehaviorister erbjuder vi råd och verktyg som hjälper dig se till att din katt får den fysiska aktivitet den behöver.

cat-play

LEK.

Perfect Fit ger dig idéer på lekar för att underhålla katter

Lekar hjälper dig att hålla din katt glad och engagerad

Lekstunder hjälper till att skapa det speciella bandet mellan dig och din katt, men är även viktiga för kattens mentala utveckling. Att stimulera sinnet med lek, oavsett om leken sker på egen hand eller tillsammans med dig, hjälper katten att hålla sinnet ungt och håller uppe dess humör – varje dag i livet. Det är därför vi försöker ge dig lättanvända verktyg och nya sätt att hålla kattens sinne aktivt