Logga in pålogo cat-dog

Har du glömt ditt lösenord?

Fyll i din e-postadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord.

loader image

Logga in på logo cat-dog

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig

Klicka på länken och följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte har fått e-postmeddelandet.

Logga in på logo cat-dog

Tack! Vi har skickat ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk till dig.

Logga in pålogo cat-dog

Skicka om bekräftelsemejlet

Fyll i din e-postadress för att få e-postmeddelandet med bekräftelselänken.

loader image

HÅLL DITT SÄLLSKAPSDJURUNGT I SINNET

Din relation med ditt sällskapsdjur fungerar som bäst när han eller hon är glad, frisk och full av liv. Det är därför vi på PERFECT FIT™ vill hjälpa dig att hålla ditt sällskapsdjur ungt i sinnet under alla stadier av dess liv, genom ett helhetssyn med fokus på noggrant framtaget foder, rätt mängd motion och mental stimulans. Det är det som är vår hälsofilosofi – Mat.Motion.Lek™

MAT.

cat dog feed

MOTION.

cat dog move

LEK.

cat dog-play
cat dog feed

MAT.

Ernährung massgeschneidert für die bedürfnisse ihres Haustiers

Foder som är speciellt anpassat efter ditt sällskapsdjurs behov.

Fodret PERFECT FIT™ innehåller precis det ditt sällskapsdjur behöver för att hålla sig ungt i sinnest genom hela livet. PERFECT FIT™, som har tagits fram av våra veterinärer och nutritionister specialiserade på sällskapsdjur på WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, kombinerar fem viktiga hälsofördelar som tillgodoser fem av våra sällskapsdjurs vanligaste behov för ett friskt och sunt liv, oavsett ålder eller livsstil. Det är detta vi kallar vårt unika PERFECT FIT™ Total 5-recept.

Ett foder av hög kvalitet

PERFECT FIT™, som har tagits fram av våra veterinärer och nutritionister specialiserade på sällskapsdjur på WALTHAM Centre for Pet Nutrition, kombinerar fem viktiga hälsofördelar som tillgodoser våra katters vanligaste behov för ett friskt och sunt liv, oavsett ålder eller livsstil. Det är detta vi kallar vårt unika PERFECT FIT™ Total 5-recept.

cat dog move

MOTION.

dog move

Aktivitet håller djurets kropp frisk och full av liv.

Att hålla sig i form kräver en aktiv livsstil. Motion är inte bara viktigt för att ditt sällskapsdjur ska behålla en sund vikt och ett friskt hjärta, utan även för djurets muskel- och ledhälsa, så att det kan fortsätta vara piggt och rörligt även när det börjar bli äldre. Tillsammans med våra djurbehaviorister erbjuder vi råd och verktyg som hjälper dig se till att ditt sällskapsdjur får den fysiska aktivitet det behöver.

cat dog-play

LEK.

Perfect Fit ger dig idéer på lekar för att underhålla katter

Lekar hjälper dig att hålla ditt sällskapsdjur glatt och engagerat.

Lekstunder hjälper till att skapa det speciella bandet mellan dig och ditt sällskapsdjur, men är även viktiga för djurets mentala utveckling. Att stimulera sinnet med lek, oavsett om leken sker på egen hand eller tillsammans med dig, hjälper djuret att hålla sinnet ungt och håller uppe dess humör – varje dag i livet. Det är därför vi försöker ge dig lättanvända verktyg och nya sätt att hålla sällskapsdjurets sinne aktivt!