Logga in pålogo cat-dog

Har du glömt ditt lösenord?

Fyll i din e-postadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord.

loader image

Logga in på logo cat-dog

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig

Klicka på länken och följ instruktionerna för att återställa ditt lösenord. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte har fått e-postmeddelandet.

Logga in på logo cat-dog

Tack! Vi har skickat ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk till dig.

Logga in pålogo cat-dog

Skicka om bekräftelsemejlet

Fyll i din e-postadress för att få e-postmeddelandet med bekräftelselänken.

loader image

Om WALTHAM® Centre for Pet Nutrition

WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, som har arbetat med banbrytande forskning under mer än 50 år, är en ledande vetenskaplig auktoritet inom forskningen kring sällskapsdjurs föda och hälsa

Detta kända och toppmoderna forskningscenter, som tillhör Mars Inc. och ligger i Leicestershire, England, förvärvar ny kunskap som möjliggör skapandet av nya, spännande produkter som effektivt möter våra sällskapsdjurs behov.

Sedan publiceringen av sin första egna forskning 1963 har WALTHAM® mött många stora genombrott om sällskapsdjur och dess interaktioner mellan människor och djur. Detta har resulterat i mer än 1 700 publikationer, inklusive 600 expertgranskade vetenskapliga artiklar.

Idag har WALTHAM® ett fortsatt samarbete med världens främsta vetenskapliga institut för att förverkliga Mars husdjursvårds vision om en bättre värld för våra husdjur och för att ge den vetenskapliga grund och expertis som ligger bakom ledande Mars-varumärken som Perfect Fit®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital, IAMS®, ​​CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® och EUKANUBA®.

 

Få reda på mer om WALTHAM®