Perfect Fit

Sök

Ange ett nyckelord nedan för att söka efter artiklar och produkter.

OM WALTHAM® CENTRUM FÖR
DJURFODER

WALTHAM® Centre for Pet Nutrition, som har arbetat med banbrytande forskning under mer än 50 år, är en ledande vetenskaplig auktoritet inom forskningen för husdjurs föda och hälsa

Share Perfect Fit Dela
OM WALTHAM<sup>®</sup>

Detta kända och toppmoderna forskningscenter, som tillhör Mars Inc. och ligger i Leicestershire, England, förvärvar ny kunskap som möjliggör skapandet av nya, spännande produkter som effektivt möter våra husdjurs behov.

Sedan publiceringen av sin första egna forskning 1963 har WALTHAM® mött många stora genombrott inom området för husdjur och dess interaktioner mellan människor och djur. Detta har resulterat i mer än 1700 publikationer, inklusive 600 expertgranskade vetenskapliga artiklar.

Idag har WALTHAM® ett fortsatt samarbete med världens främsta vetenskapliga institut för att förverkliga Mars husdjursvårds vision om en bättre värld för våra husdjur och för att ge den vetenskapliga grund och expertis som ligger bakom ledande Mars-varumärken som Perfect Fit®, PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, Banfield Pet Hospital, IAMS®, ​​CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES® och EUKANUBA®.

Få reda på mer om WALTHAM®

WALTHAM

OM WALTHAM<sup>®</sup>

HÄR HITTAR DU VÅRA PRODUKTER

Du kan också hitta våra PERFECT FIT - produkter hos alla vanliga återförsäljare.

HÄR HITTAR DU VÅRA PRODUKTER

Du kan också hitta våra PERFECT FIT - produkter hos alla vanliga återförsäljare.